Urządzenia i Akcesoria
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
2 jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki (ok. 500 g)
-
½ łyżeczki cynamonu, mielonego
-
300 g jogurtu naturalnego
-
20 g miodu
-
2 łyżki orzechów, mieszanych posiekanych, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
98.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1129.5 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM5)
15 λεπτ.
Jogurt z sosem owocowym i spiralizowanym jabłkiem (TM6)
15 λεπτ.
Serniczek na zimno z truskawkami
2ωρ. 15 λεπτ.
Jogurt z nasionami chia i owocami
10 λεπτ.
Gruszki pod kruszonką
35 λεπτ.
Nocna owsianka z siemieniem lnianym i jogurtem matcha
8ωρ.
Kakaowy koktajl z bananem i melonem
5 λεπτ.
Pudding chia z bananem i granatem
3ωρ. 10 λεπτ.
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 λεπτ.
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3ωρ. 10 λεπτ.
Pieczona owsianka à la szarlotka
45 λεπτ.
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8ωρ. 10 λεπτ.