Urządzenia i Akcesoria
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
400 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych400 g truskawek, świeżych
-
2 banany pokrojone na kawałki (ok. 240 g)
-
80 g płatków owsianych, błyskawicznych
-
600 g mleka
-
4 szczypty cynamonu, mielonego
-
4 nektarynki (ok. 115 g każda), pokrojone w ósemki, do dekoracji
-
8 łyżek wiórków kokosowych do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
82 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1637.1 kJ /
391.3 kcal
Tłuszcz
14.3 g
Błonnik
9.9 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango smoothie bowl
5 min
Sałatka z jajkiem, ziemniakami i groszkiem
40 min
Koktajl bananowo-ananasowy à la Piña Colada
5 min
Czekoladowa owsianka z wiśniami
20 min
Kakaowy koktajl z bananem i melonem
5 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Nocna różowa owsianka z malinami
8 godz. 10 min
Kakaowy pudding chia z truskawkami
3 godz. 10 min
Czekoladowa owsianka z gruszką i masłem orzechowym
15 min
Nocna owsianka w słoiczkach
10 godz.