Urządzenia i Akcesoria
Mango smoothie bowl
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
150 g mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki
-
150 g jogurtu typu islandzkiego, skyru naturalnego
-
50 g mleka
-
pestki granatu (ok. 60 g), do dekoracji
-
wiórki kokosowe (opcjonalnie) (ok. 10 ), do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
79.3 mg
Białko
18.6 g
Kalorie
1256 kJ /
300.2 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Truskawkowe smoothie bowl z kokosem i nektarynką
5 min
Bruschetta z pastą z bobu i serem feta
35 min
Kanapki z pastą z soczewicy i oliwek
30 min
Sałatka z soczewicą, suszonymi pomidorami i oliwkami
25 min
Bowl z kurczakiem, brązowym ryżem i warzywami
45 min
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
20 min
Bowl z brązowym ryżem, łososiem i warzywami
45 min
Kakaowy koktajl z bananem i melonem
5 min
Bananowo-truskawkowa owsianka z migdałami
15 min
Cynamonowa owsianka z borówkami i kokosem
15 min
Jogurt z nasionami chia i owocami
10 min
Nocna owsianka jogurtowa z owocami
8 godz. 10 min