Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas with Aioli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered30 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces½
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
water220 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)400 - 430 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1508.3 kJ /
360.7 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Pickled Red Onions
1 godz. 50 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 godz. 45 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min