Urządzenia i Akcesoria
Patatas Bravas with Aioli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
sunflower oil250 g
-
garlic cloves4
-
Dijon mustard½ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)3 Tbsp
-
apple cider vinegar1 Tbsp
-
salt plus ½ tsp, or to taste1 pinch
-
red onions quartered30 g
-
olive oil10 g
-
fresh red chilli halved, deseeded if desired, cut in pieces½
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
water220 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
smoked paprika1 pinch
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)400 - 430 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1508.3 kJ /
360.7 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 godz.
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
15 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min