Urządzenia i Akcesoria
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
granulated sugar (see tip) (optional)10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving1 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces400 g
-
white wine vinegar10 g
-
medium eggs cold4
-
sourdough bread4 slices
-
ground black pepper for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2104.4 mg
Białko
25.3 g
Kalorie
3008.4 kJ /
719 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Mussels Mariniere
25 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Lemonade
5 min
Tropical Smoothie
5 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Pistachio Cream Pasta
30 min