
Urządzenia i Akcesoria
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
granulated sugar (see tip) (optional)10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving1 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces400 g
-
white wine vinegar10 g
-
medium eggs cold4
-
sourdough bread4 slices
-
ground black pepper for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
719 kcal /
3008.4 kJ
Białko
25.3 g
Tłuszcz
31.2 g
Węglowodany
88.3 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
2104.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Lemonade
5 min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min