
Urządzenia i Akcesoria
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed (approx. 500 g whole tomatoes)350 g
-
granulated sugar (see tip) (optional)10 g
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper plus extra for serving1 tsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
avocados (approx. 3-4 large avocados), ripe, cut in pieces400 g
-
white wine vinegar10 g
-
medium eggs cold4
-
sourdough bread4 slices
-
ground black pepper for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
719 kcal /
3008.4 kJ
Białko
25.3 g
Tłuszcz
31.2 g
Węglowodany
88.3 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
2104.4 mg