Stacja Thermomix® Friend jest potrzebna

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest stacja Thermomix® Friend. Dowiedz się więcej

Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
TM5 / TM6 + Thermomix® Friend

Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots

4.3 (6 ocen)

Składniki

Potatoes

  • 800 g water, hot
  • 900 g new potatoes

Mushroom Wellington

  • 2 Tbsp olive oil, plus 40 g
  • 4 portobello mushrooms
  • 600 g carrots, peeled, cut in batons (7 cm long)
  • 600 g onions, quartered
  • 2 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 10 g fresh thyme leaves

Maple-glazed Carrots

  • 4 Tbsp olive oil
  • 4 Tbsp maple syrup
  • 4 tsp wholegrain mustard
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Smashed Crispy New Potatoes and Mushroom Wellington

  • 300 g fresh baby spinach
  • 3 Tbsp olive oil
  • 1 Tbsp coarse sea salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
  • 1 Tbsp Dijon mustard
  • 1 pinch salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 1 Tbsp dairy-free milk of choice
  • 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
  • 1 tsp maple syrup

Creamy Mushroom Gravy

  • 1 tsp olive oil
  • 1 garlic clove
  • 100 g shallots, halved
  • 300 g chestnut mushrooms, thinly sliced
  • 1 tsp dried rosemary
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g dry white wine
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 250 g dairy-free cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3146 kJ / 752 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
85 g
Tłuszcz
40 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
12 g
Sód
2791 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy