Urządzenia i Akcesoria
Satay Tofu Kebabs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
crunchy peanut butter150 g
-
fresh coriander leaves plus extra roughly chopped for garnishing10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water40 g
-
light soy sauce15 g
-
limes freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving3
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
garlic clove1
-
firm tofu patted dry, cut in pieces (4 cm)500 g
-
red onions cut in wedges100 g
-
courgettes cut in pieces (4 cm)150 g
-
cherry tomatoes100 g
-
button mushrooms halved if large120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
170.7 mg
Białko
31 g
Kalorie
1924.7 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min