Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g crunchy peanut butter
- 10 g fresh coriander leaves, plus extra roughly chopped for garnishing
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 40 g water
- 15 g light soy sauce
- 3 limes, freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 garlic clove
- 500 g firm tofu, patted dry, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, cut in wedges
- 150 g courgettes, cut in pieces (4 cm)
- 100 g cherry tomatoes
- 120 g button mushrooms, halved if large
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1924.7 kJ / 460 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 26.9 g
- Tłuszcz
- 30.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 170.7 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 Std. 5 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Korean Ramen with Tofu
50min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min