Urządzenia i Akcesoria
Satay Tofu Kebabs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
crunchy peanut butter150 g
-
fresh coriander leaves plus extra roughly chopped for garnishing10 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
water40 g
-
light soy sauce15 g
-
limes freshly squeezed juice of 2 and 1 cut in wedges for serving3
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
garlic clove1
-
firm tofu patted dry, cut in pieces (4 cm)500 g
-
red onions cut in wedges100 g
-
courgettes cut in pieces (4 cm)150 g
-
cherry tomatoes100 g
-
button mushrooms halved if large120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
170.7 mg
Białko
31 g
Kalorie
1924.7 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min