Urządzenia i Akcesoria
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste3 tsp
-
garlic cloves2
-
water200 g
-
avocado (approx. 3), cut in pieces (3 cm)450 g
-
lime juice30 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
ground black pepper plus ½ tsp1 pinch
-
olive oil10 g
-
mixed peppers (e.g. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
maple syrup½ tsp
-
tortilla chips170 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1700.3 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
2030.1 kJ /
485.2 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min