Urządzenia i Akcesoria
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cauliflower cut in florets (3 cm)450 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garam masala (see tip)2 Tbsp
-
unsalted butter diced40 g
-
tinned chickpeas drained, rinsed (2 x 400 g tin)480 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
double cream100 g
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
418.9 kcal /
1752.5 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
46.9 g
Błonnik
13.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Sód
902.5 mg