
Urządzenia i Akcesoria
Wrapy caprese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
3 sztuki
Składniki
-
45 g liści bazylii, świeżych
-
45 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
¾ ząbka czosnku
-
30 g orzeszków piniowych
-
60 g serka kremowego śmietankowego
-
10 g oliwy z oliwek
-
2 szczypty soli plus dodatkowa ilość do oprószenia
-
45 g rukoli
-
3 tortille pszenne
-
1 ½ kulki sera mozzarella (ok. 190 g), pokrojonej w plastry
-
3 pomidory średniej wielkości (ok. 90 g każdy), pokrojone w plastry
-
pieprz czarny, mielony do oprószenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
587.5 kcal /
2457.9 kJ
Białko
27.7 g
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Sód
1144.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRUGIE ŚNIADANIA CZ. II
10 Przepisów
Polska
Polska