
Urządzenia i Akcesoria
Tortille z warzywami (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 sztuki
Składniki
-
kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki100 g
-
marchewki z odkrojonymi końcówkami½
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki½
-
czerwonej cebuli¼
-
ogórka gruntowego½
-
tortille pszenne, pełnoziarniste3
-
pesto z bazylii (patrz wskazówka)3 łyżeczki
-
sera żółtego przekrojonych na pół3 - 6 plastrów
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
304.6 kcal /
1274.4 kJ
Białko
11.1 g
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
35.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
661.6 mg