
Urządzenia i Akcesoria
Omlet z fetą i szpinakiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 porcja
Składniki
-
sera feta pokrojonego na kawałki90 g
-
liści szpinaku baby, świeżych20 g
-
jajka2
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
olej do smażenia
-
pomidorków koktajlowych przekrojonych na pół5
-
liście bazylii, świeże do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
393.3 kcal /
1645.7 kJ
Białko
26.1 g
Tłuszcz
28.5 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Sód
1275.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Placuszki żytnie z figami
15 min
Gryczane naleśniki ze szpinakiem i łososiem
20 min
Fasolka szparagowa z sosem pomidorowym
30 min
Zielone pancakes z tofu
15 min
Wrap z serka wiejskiego z kurczakiem i warzywami (low carb)
40 min
Pełnoziarniste placki jogurtowe
15 min
Owsiane placki bananowo-migdałowe
20 min
Placki cukiniowe z sosem tzatziki
50 min
Deser z gotowanych jabłek z orzechami i miodem
20 min
Proteinowe placki z owocami
15 min
Shakshuka z patelni
50 min
Omlet ze szpinakiem i szynką długodojrzewającą
30 min