Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)

Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

Fish fingers
  • fresh parsley leaves only
    15 g
  • fresh dill fronds only
    6 sprigs
  • seeded wholemeal bread torn into pieces (see Tip)
    230 g
  • ground black pepper to taste
  • buckwheat flour
    60 g
  • boneless snapper fillets cut into pieces (2 x 8 cm)
    750 g
  • eggs lightly beaten and placed in a shallow bowl
    3
Bean and pea smash
  • canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained
    600 g
  • frozen green peas
    120 g
  • extra virgin olive oil
    25 g
  • water
    50 g
  • ground black pepper to taste
Yoghurt tartare
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ⅓ tsp
  • fresh parsley leaves only, plus extra to garnish
    2 sprig
  • pickled capers
    2 tsp
  • cornichons
    40 g
  • natural yoghurt high protein (see Tip)
    60 g
  • lemon wedges, to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 239.5 mg
Białko 41.3 g
Kalorie 1855 kJ / 445 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 33.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...