Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Massaman curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
peanut oil plus extra to drizzle20 g
-
onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
long red chilli deseeded and cut into halves1
-
Massaman curry paste120 g
-
water400 g
-
tamarind paste20 g
-
palm sugar20 g
-
fish sauce vegan15 g
-
Vegetable stock paste2 tsp
-
cinnamon quill1
-
makrut lime leaves3
-
red potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)400 g
-
sea salt to season
-
button mushrooms cut into halves100 g
-
fresh oyster mushrooms cut into halves100 g
-
eggplant cut into cubes (1-2 cm)400 g
-
canned coconut cream270 g
-
canned chickpeas (400 g), rinsed and drained1 can
-
green beans cut into halves100 g
-
fresh coriander leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1529.5 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
2025.5 kJ /
484.1 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
14.5 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No fail mash potato
20 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
15-minute noodles
15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Date and nut balls
20 min
Brown rice
50 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Vegetarian nuggets
30 min
Community fave brown rice salad
55 min