Urządzenia i Akcesoria
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Jackfruit filling
-
garlic clove1
-
eschalots cut into halves3
-
peanut oil2 tsp
-
canned jackfruit in brine drained (approx. 300 g after draining - see Tips)1
-
Chinese five spice½ tsp
-
hoi sin sauce50 g
-
tamari1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Sriracha sauce2 tsp
-
arrowroot starch1 tsp
Vegetables
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)160 g
-
Lebanese cucumber unpeeled, ends removed1
-
carrot trimmed and peeled1
Assembly
-
rice paper roll wrappers12 sheets
-
rice vermicelli noodles100 g
-
fresh basil leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh bean sprouts (optional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
632.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1507.5 kJ /
360.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
79.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rose Harissa
20 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Roasted fennel dip
35 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Chilli and cheese nachos
35 min