Urządzenia i Akcesoria
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Jackfruit filling
-
garlic clove1
-
eschalots cut into halves3
-
peanut oil2 tsp
-
canned jackfruit in brine drained (approx. 300 g after draining - see Tips)1
-
Chinese five spice½ tsp
-
hoi sin sauce50 g
-
tamari1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
Sriracha sauce2 tsp
-
arrowroot starch1 tsp
Vegetables
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)160 g
-
Lebanese cucumber unpeeled, ends removed1
-
carrot trimmed and peeled1
Assembly
-
rice paper roll wrappers12 sheets
-
rice vermicelli noodles100 g
-
fresh basil leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh mint leaves only, cut into strips3 sprigs
-
fresh bean sprouts (optional)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
632.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1507.5 kJ /
360.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
79.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Kimchi queso dip
3 godz. 15 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Fruity dream
10 min