Pasta al pomodoro e peperoni

Pasta al pomodoro e peperoni

4.7 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    25 g
  • spicchio di aglio
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di peperoni rossi puliti e a tocchetti
    100 g
  • di pomodori datterino a metà
    75 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di peperoncino rosso secco
    1 pizzico
  • di pasta secca formato a piacere
    160 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 413.8 kcal / 1731.1 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 65.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1172.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...