Pasta alla ionica

Pasta alla ionica

4.8 168 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di guanciale a dadini
  • 200 g di polpa di pomodoro fresca, a pezzi
  • 1 pizzico di zucchero
  • 2 pizzichi di sale
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 1 peperone rosso a listarelle
  • 320 g di spaghetti o di pasta secca lunga

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 822 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 2087.8 kJ / 499 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 68.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...