Pasta alla ionica
TM6 TM5 TM31

Pasta alla ionica

4.8 (120 ocen)

Składniki

  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di guanciale a dadini
  • 200 g di polpa di pomodoro fresca, a pezzi
  • 1 peperone rosso a listarelle
  • 1 pizzico di zucchero
  • 2 pizzichi di sale
  • 5 foglie di basilico fresche, lavate
  • 320 g di spaghetti o di pasta secca lunga

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2087.8 kJ / 499 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
68.2 g
Tłuszcz
20.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Błonnik
4.4 g
Sód
822 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy