Spaghetti pomodoro, olive e capperi

4.7 94 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olive nere denocciolate
  • 1 peperoncino piccante rosso (opcjonalnie) piccolo
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di timo fresco
  • 2 cucchiai di capperi dissalati
  • 320 g di spaghetti
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 326.7 mg
Białko 10 g
Kalorie 1647.3 kJ / 393.8 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 65.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...