
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni
Składniki
-
50 g di cipolla bianca in quarti
-
60 g di olio extravergine di oliva
-
250 g di peperoni rossi puliti e a tocchetti (2 cm)
-
70 g di mandorle pelate
-
30 g di anacardi
-
1 ½ cucchiaino di sale preferibilmente integrale
-
1200 g di acqua
-
320 g di pasta secca tipo farfalle integrali
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
563 kcal /
2356 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy