Pasta con crema di peperoni e Feta

Pasta con crema di peperoni e Feta

4.3 46 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di peperoni puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 320 g di pasta corta a piacere
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 50 g di Feta a pezzi
  • 30 g di yogurt greco magro non dolcificato
  • 2 - 3 foglie di menta lavate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 675.6 mg
Białko 11.9 g
Kalorie 1753.5 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 65.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...