Spaghettini aglio, olio e pomodorini

Spaghettini aglio, olio e pomodorini

4.7 238 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di spaghettini
    320 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 467.3 kcal / 1955.3 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 64.6 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 730.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...