
Urządzenia i Akcesoria
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)40 g
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate1 rametto
-
di olio extravergine di oliva50 g
-
spicchi di aglio2
-
di spaghettini320 g
-
di pomodori ciliegino a metà400 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate1 rametto
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
467.3 kcal /
1955.3 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
64.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Sód
730.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
65 Przepisów
Włochy
Włochy