Spaghettini aglio, olio e pomodorini
TM31 TM5 TM6

Spaghettini aglio, olio e pomodorini

4.7 (189 ocen)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 320 g di spaghettini
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1808 kJ / 432 kcal
Białko
13.3 g
Węglowodany
61.2 g
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
4.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy