Pan di Spagna

Pan di Spagna

5.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • 300 g di uova intere (5 uova)
  • 75 g di tuorli (circa 3 tuorli)
  • 260 g di zucchero
  • 1 ½ stecche di vaniglia i semini estratti
  • 10 g di scorza di limone grattugiata
  • 180 g di farina di grano forza 180 W
  • 75 g di fecola di patate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 39.8 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 901.8 kJ / 215.5 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 39.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...