
Urządzenia i Akcesoria
Bignè con crema pasticcera
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
18 pezzi
Składniki
Pasta choux
-
di acqua150 g
-
di burro a pezzi80 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero10 g
-
di farina tipo 00120 g
-
uova3
Crema pasticcera
-
di latte intero500 g
-
tuorli5
-
di zucchero100 g
-
stecca di vaniglia i semini estratti½
-
di farina tipo 0040 g
-
di amido di mais (maizena)10 g
Terminare la preparazione
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
133.9 kcal /
560.5 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
3.6 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Piccole coccole
10 Przepisów
Włochy
Włochy