Pan di Spagna

Pan di Spagna

4.7 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • 4 uova (da 60 g circa, vedi consiglio)
  • 100 - 120 g di zucchero a seconda del gusto personale
  • 120 g di farina
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 153 kcal / 641 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...