Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- burro q.b.
- 4 uova (da 60 g circa, vedi consiglio)
- 100 - 120 g di zucchero, a seconda del gusto personale
- 120 g di farina
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 641 kJ / 153 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.4 g
Alternatywne przepisy
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Cassata siciliana
6h 35min
Rotolo al cioccolato e nocciole
1 Std.
Mandorle pralinate con cioccolato e cocco
40 Min
Tiramisù
5 Std. 20 Min
Besciamella
15 Min
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Pan di spagna panna e fragole
2 Std.
Torta marmorizzata
2 Std.
Purè di patate nature
55 Min
Bignè con crema pasticcera
3h