Urządzenia i Akcesoria
Pan di Spagna
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette
Składniki
-
burro q.b.
-
4 uova (da 60 g circa, vedi consiglio)
-
100 - 120 g di zucchero a seconda del gusto personale
-
120 g di farina
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
5 g
Kalorie
641 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Pasta Choux
2 Std.
Panna montata
10 Min
Crema pasticcera
15 Min
Pan di Spagna
1 Std.
Glassa di zucchero
10 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Besciamella
15 Min
Pasta Choux
2 Std.
Tartellette con crema al limone
4 Std.
Viennesi con glassa al cioccolato
50 Min