Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- Wartości odżywcze
- na 18 pezzi
- Kalorie
- 5075.2 kJ / 1213 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 97.5 g
- Tłuszcz
- 79.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 45.2 g
- Sód
- 194 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cupolette al limone
9h
Pan di Spagna
1h
Pasta Choux
2 godz.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Bignè con crema pasticcera
3h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5h
Pasta biscotto
1h
Code di aragosta con crema pasticcera
6h
Cigni alla crema diplomatica
2 godz.
Paris Brest
3h 30min
Torta mimosa
1h 5min