Pan di Spagna

Pan di Spagna

4.7 535 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 fette

Składniki

  • burro q.b.
  • 4 uova (da 60 g circa, vedere consigli)
  • 120 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
    ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 120 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere (opcjonalnie)
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 4.9 g
Kalorie 704.8 kJ / 168.4 kcal
Tłuszcz 4.8 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 26.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...