Farrotto taccole e prosciutto crudo

Farrotto taccole e prosciutto crudo

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni

Składniki

  • 75 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di cipolla rossa a listarelle
  • 380 g di taccole fresche a tocchetti (2 cm)
  • 450 g di farro perlato (cottura 25minuti)
  • 980 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 6 fette di prosciutto crudo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 784.2 mg
Białko 15.7 g
Kalorie 1729.5 kJ / 413.5 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 53.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...