Minestra di porri e farro con pesto alle noci

Minestra di porri e farro con pesto alle noci

4.1 113 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 15 foglie di salvia fresca piccole, lavate
  • 50 g di gherigli di noci
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di porri a pezzi
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 700 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 120 g di farro (cottura 10 minuti)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 859.1 mg
Białko 10.2 g
Kalorie 1942.5 kJ / 464.3 kcal
Tłuszcz 28.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 45.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...