Zuppa di porri e orzo

Zuppa di porri e orzo

4.4 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di porri a pezzi
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 800 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 150 g di orzo perlato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 12.4 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1096 kJ / 262 kcal
Tłuszcz 9.1 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 39.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...