Zuppa di porri e orzo

Zuppa di porri e orzo

4.5 44 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di porri a pezzi
    300 g
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di acqua
    800 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di orzo perlato
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 262 kcal / 1096 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Sód 12.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...