Cous cous con verdure invernali

Cous cous con verdure invernali

4.4 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porzioni

Składniki

Verdure invernali
  • 1 cipolla bianca a pezzi
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 150 g di carote pelate e a cubetti (1 cm)
  • 200 g di polpa di zucca a cubetti (1 cm)
  • 200 g di verza a listarelle
  • 100 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • ½ dado per brodo vegetale
Cous cous
  • 450 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di cous cous a grana media, precotto
  • 120 g di ceci in scatola sgocciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 267.1 mg
Białko 6.2 g
Kalorie 904.3 kJ / 216.1 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 34.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...