Biała kiełbasa z konfiturą cebulową

Biała kiełbasa z konfiturą cebulową

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porcje

Składniki

  • 330 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
  • 15 g masła
  • ½ łyżeczki soli
  • 65 g brązowego cukru
  • 35 - 45 g octu balsamicznego
  • ½ łyżeczki tymianku, suszonego
  • 500 g wody
  • 4 białe kiełbasy, surowe (ok. 400 g, patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 1046.3 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 1748 kJ / 417.8 kcal
Tłuszcz 27.9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...