
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 1000 g wody
- 8 jajek
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 250 g pieczarek, umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
- 15 g masła
- ½ łyżeczki soli
- pieprz czarny, mielony, do smaku
- 1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 220 kJ / 52 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 4 g