Jajka z farszem pieczarkowym

Jajka z farszem pieczarkowym

4.1 346 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
16 sztuk

Składniki

  • natki pietruszki, świeżej, tylko liście
    10 g
  • wody
    400 g
  • jajek
    8
  • cebuli przekrojonej na pół
    60 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • pieczarek umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
    250 g
  • masła
    15 g
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki
  • tymianku, suszonego
    1 - 2 szczypty

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 57.3 kcal / 239.6 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 1.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Sód 110.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...