Urządzenia i Akcesoria
Jajka z farszem pieczarkowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
16 sztuk
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
400 g wody
-
8 jajek
-
60 g cebuli przekrojonej na pół
-
20 g oliwy z oliwek
-
250 g pieczarek umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
-
15 g masła
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
110.7 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
239.6 kJ /
57.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 Std. 50 Min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 Std. 5 Min
Jajka faszerowane buraczkami
30 Min
Warstwowa sałatka śledziowa z groszkiem i papryką
3 Std. 30 Min
Jajka faszerowane łososiem
45 Min
Jajka faszerowane ziołami
45 Min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 Min
Jajka faszerowane awokado
40 Min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 Std. 45 Min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 Min
Śledzie w kożuchu
1 Std.
Sałatka jarzynowa na Varomie
50 Min