
Urządzenia i Akcesoria
Jajka z farszem pieczarkowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
16 sztuk
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
wody400 g
-
jajek8
-
cebuli przekrojonej na pół60 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
pieczarek umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki250 g
-
masła15 g
-
soli¾ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
tymianku, suszonego1 - 2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
57.3 kcal /
239.6 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
110.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska