Jajka z farszem pieczarkowym
TM5 TM6

Jajka z farszem pieczarkowym

3.9 (98 ocen)

Składniki

  • 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 1000 g wody
  • 8 jajek
  • 60 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 250 g pieczarek, umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
  • 15 g masła
  • ½ łyżeczki soli
  • pieprz czarny, mielony, do smaku
  • 1 - 2 szczypty tymianku, suszonego

Wartości odżywcze
na 1 sztukę
Kalorie
220 kJ / 52 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
0.9 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy