Jajka faszerowane łososiem

Jajka faszerowane łososiem

4.5 21 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 sztuk

Składniki

  • 5 g koperku, świeżego tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 400 g wody
  • 4 jajek
  • 40 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 15 g majonezu
  • 1 szczypta soli (opcjonalnie)
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Sód 81.5 mg
Białko 4 g
Kalorie 225.4 kJ / 53.9 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...