Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson

4.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 40 g de carotte
  • 40 g de panais
  • 40 g de céleri branche
  • 25 g de parmesan
  • 60 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de riz spécial risotto
  • 60 g de vin blanc
  • 340 g d'eau
  • ½ cube de bouillon
  • 3 pincée de sel
  • 3 pincée de poivre moulu
  • 10 g de beurre mou
  • 5 g jus de citron
  • 300 g de filets de poisson blanc type bar, cabillaud ou merlan...
  • 1 brin de persil frais ciselé pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 404.1 mg
Białko 39 g
Kalorie 2164.6 kJ / 517.4 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 50.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...