
Urządzenia i Akcesoria
Pesto de courgette, pâtes et poisson vapeur
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux50 g
-
de pignons de pin30 g
-
de courgette coupée en morceaux100 g
-
d'huile d'olive50 g
-
d'eau1500 g
-
de gros sel15 g
-
dos de cabillaud4
-
de sel4 pincées
-
de poivre fraîchement moulu4 pincées
-
de pâtes sèches au choix (10 min de cuisson)300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
618 kcal /
2599 kJ
Białko
40.3 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
57.8 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Sód
1050.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°37
47 Przepisów
Francja
Francja