Cocotte de lotte au curry et légumes

Cocotte de lotte au curry et légumes

3.8 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de gingembre frais
    20 g
  • d'huile
    20 g
  • de pâte de curry vert
    40 g
  • de poireaux coupés en tronçons (3 cm)
    400 g
  • de poivron rouge taillé en lanières
    180 g
  • tige de citronnelle fraîche coupée en deux dans la longueur
    1
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de lait de coco
    200 g
  • d'eau
    600 g
  • de courge butternut coupée en bâtonnets
    400 g
  • de filets de lotte, sans peau et sans arêtes préalablement préparés par le poissonnier
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 295.9 kcal / 1238 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 24.7 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 158.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...