Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons

Curry coco aux pommes de terre, butternut et champignons

4.3 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon en quartiers
    100 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais coupés en deux
    200 g
  • de boisson à la noix de coco
    400 g
  • d'eau
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de chair de courge butternut en dés
    300 g
  • de pommes de terre en dés
    600 g
  • feuilles de coriandre fraîche ciselées
    quelques

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 372 kcal / 1549 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...