Sauté de veau aux olives

Sauté de veau aux olives

4.5 16 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 180 g d'oignons coupés en deux
  • 45 g d'huile d'olive
  • 110 g de concentré de tomate
  • 90 g de vin rosé
  • 1 feuille de laurier
  • 3 branches de thym frais
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1000 g de veau détaillé en dés (3-4 cm)
  • 750 g d'eau
  • 300 g de champignons frais émincés
  • 230 g d'olives vertes dénoyautées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1360 mg
Białko 36.5 g
Kalorie 1450 kJ / 346.6 kcal
Tłuszcz 17.7 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...