Daube d'agneau aux artichauts

Daube d'agneau aux artichauts

4.8 86 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de vin rosé
    350 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • gousses d'ail pelées et coupées en 2
    4
  • de lardons nature
    100 g
  • d'épaule d'agneau désossée en dés
    700 g
  • de concentré de tomate
    30 g
  • de thym frais
    1 c. à café
  • feuilles de laurier frais
    2
  • du sel
  • poivre 5 baies
  • d'oignons grelot surgelés
    150 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • d'olives type picholines
    100 g
  • d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 611 kcal / 2542 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...