Veau aux olives

Veau aux olives

4.1 64 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de beurre
    25 g
  • d'épaule de veau coupée en morceaux
    800 g
  • de cognac
    15 g
  • d'oignons coupés en deux
    100 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'échalotes
    30 g
  • de graines de couscous
    120 g
  • d'huile neutre
    1 filet
  • d'eau
    400 g
  • de carottes nouvelles coupées en tronçons de 3 cm
    200 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • citron confit coupé en quatre
    1
  • d'olives vertes dénoyautées
    130 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 521 kcal / 2181 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 29.8 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...