![Légumes farcis au bœuf Légumes farcis au bœuf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A1FBBFB7-9CAD-4013-8932-492F5276D9DD/Derivates/d0944383-a0ff-45df-8cc4-a68db7f15b6e.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 légumes variés de votre choix : poivron, tomate, courgette ronde...
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de persil frais, grosses tiges retirées
- 2 gousses d'ail
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 2 oignons, coupés en quatre
- 50 g de pain de la veille, sans croûte, en cubes
- 1 œuf
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1109 kJ / 265 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Aubergines farcies
1h 15 min
Moussaka
1h 40min
Tellines en persillade
1h 30min
Légumes farcis à la feta et à la viande hachée
1h 20min
Pot-au-feu
1h 40min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Trofie au pesto
40 min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25 Min
La daube niçoise
13 Std. 20 Min
Veau aux olives
1 Std.