Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 légumes variés de votre choix : poivron, tomate, courgette ronde...
- du sel
- du poivre moulu
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 20 g de persil frais, grosses tiges retirées
- 2 gousses d'ail
- 350 g de viande de bœuf hachée
- 2 oignons, coupés en quatre
- 50 g de pain de la veille, sans croûte, en cubes
- 1 œuf
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1109 kJ / 265 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Anchoïade
15min
Filets de rouget sur ruban de courgette et tapenade
25min
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Tellines en persillade
1h 30min
Riz cantonais 'Frenchy'
40 min
Courgettes farcies aux herbes de Provence
1h 10min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30min
Tian aux anchois, olives et romarin
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux olives
1h
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Aïoli traditionnel
10min