Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 700 g de sauté de veau
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3288 kJ / 786 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1h 20min
Cuisse de lapin à la moutarde à l'ancienne en cocotte
1 Std. 10 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2 Std. 40 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2小时 10 分钟
Osso-buco aux agrumes
1h 20min
Emincé de dinde, châtaignes et champignons
25min
Bœuf Stroganov
55min
Sauté de veau aux olives
1小时
Rôti de veau à l'italienne
1小时 15 分钟