Veau à la crème et aux morilles

Veau à la crème et aux morilles

4.3 188 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 25 g de morilles déshydratées
  • 50 g d'échalotes
  • 2 gousses d'ail
  • 2 cm de gingembre frais
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe bombée de farine
  • 700 g de sauté de veau
  • 200 g de crème fraîche épaisse
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g d'eau
  • 250 g de blé précuit

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 42 g
Kalorie 3288 kJ / 786 kcal
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...