![Veau à la crème et aux morilles Veau à la crème et aux morilles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3F146B2F-BFB7-4099-B4D5-B130070F39D8/Derivates/1a6a7c4c-120f-44e5-b2bc-9da19b19d8b3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 cm de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g de sauté de veau
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3288 kJ / 786 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 45 g
Alternatywne przepisy
Poulet basquaise
50 Min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2 Std. 40 Min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Daube d'agneau aux artichauts
1 Std.
Travers de porc à la bière
1 Std. 55 Min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 Std. 20 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 Min
Emincé de dinde, châtaignes et champignons
25 Min
Bœuf Stroganov
55 Min