麻油雞

麻油雞

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 老薑 切片
    40 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    400 克
  • 米酒
    250 克
  • 100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 36.9 g
Kalorie 2279 kJ / 544 kcal
Tłuszcz 21.3 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...