Urządzenia i Akcesoria
麻油雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
老薑 切片40 克
-
黑麻油20 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水400 克
-
米酒250 克
-
水100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
36.9 g
Kalorie
2279 kJ /
544 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan