蔥爆松阪肉
TM31 TM5 TM6

蔥爆松阪肉

4.2 (9 ocen)

Składniki

  • 20 克 蒜頭
  • 1 茶匙 油
  • 400 克 松阪肉, 切片(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切片(約1公分)
  • 200 克 蔥, 切段(約2公分)
  • 1 茶匙 醬油
  • 10 克 米酒
  • 15 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
691 kJ / 165 kcal
Białko
12.625 g
Węglowodany
4.35 g
Tłuszcz
10.225 g
Błonnik
1.425 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy