蔥爆松阪肉

蔥爆松阪肉

4.2 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 1 茶匙
  • 松阪肉 切片(約2公分)
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)
    10 克
  • 切段(約2公分)
    200 克
  • 醬油
    1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 165 kcal / 691 kJ
Białko 12.625 g
Tłuszcz 10.225 g
Węglowodany 4.35 g
Błonnik 1.425 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...