
Urządzenia i Akcesoria
蔥爆松阪肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭20 克
-
油1 茶匙
-
松阪肉 切片(約2公分)400 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切片(約1公分)10 克
-
蔥 切段(約2公分)200 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒10 克
-
蠔油15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
165 kcal /
691 kJ
Białko
12.625 g
Tłuszcz
10.225 g
Węglowodany
4.35 g
Błonnik
1.425 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan