Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 - 800 克 新鮮鳳梨 ,去皮,去籽,切塊
-
200
克 二砂糖
lub 200 克 細砂糖 - 2 茶匙 黑糖
- 15 - 20 克 檸檬汁
- 400 克 冰塊 (每顆大小約3-5公分)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1208 kJ / 288 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.7 g