剝皮辣椒香菇雞湯
TM5 TM6

剝皮辣椒香菇雞湯

4.5 (14 ocen)

Składniki

  • 5 克 香油
  • 10 克 薑, 切片
  • 40 - 80 克 剝皮辣椒, 依個人口味添加
  • 40 克 剝皮辣椒醬汁
  • 15 克 米酒
  • 500 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約5公分)
  • 1300 克 水
  • 1 茶匙 枸杞
  • 10 朵 乾香菇, 泡軟
  • 1 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1663 kJ / 398 kcal
Białko
28.9 g
Węglowodany
25.9 g
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
14.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy