
Urządzenia i Akcesoria
剝皮辣椒香菇雞湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
香油5 克
-
薑 切片10 克
-
剝皮辣椒 依個人口味添加40 - 80 克
-
米酒15 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)500 克
-
水1300 克
-
枸杞1 茶匙
-
乾香菇 泡軟10 朵
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
398 kcal /
1663 kJ
Białko
28.9 g
Tłuszcz
23.4 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

熱炒排行榜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan