
Urządzenia i Akcesoria
蒼蠅頭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 完整食譜
Składniki
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
油30 克
-
蔭豆豉2 茶匙
-
辣豆瓣醬1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
米酒1 大匙
-
豬絞肉300 克
-
韭菜花 切小段(寬約0.5公分)250 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1438 kcal /
6018 kJ
Białko
54 g
Tłuszcz
126.4 g
Węglowodany
21.9 g
Błonnik
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan