炒高麗菜

炒高麗菜

4.4 60 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 切片
    10 克
    10 克 蒜頭, ,切片
  • 紅蘿蔔 去皮、切片
    50 克
  • 高麗菜 切塊(詳見要訣)
    300 克
  • 新鮮黑木耳 切條
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 1.2 g
Kalorie 352.4 kJ / 84.3 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 1.025 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...