炒高麗菜

炒高麗菜

4.4 57 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • ,切片
    10 克
    10 克 蒜頭, ,切片
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切片
    50 克
  • 高麗菜 ,切塊(詳見要訣)
    300 克
  • 新鮮黑木耳 ,切條
    30 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 84.3 kcal / 352.4 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 1.025 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...