炒米粉

炒米粉

4.0 69 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    6 朵
  • 杏鮑菇 ,切絲
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    100 克
  • 高麗菜 ,切絲
    200 克
  • 醬油膏
    50 克
  • 蠔油
    20 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • ,需依米粉吸水性調整
    400 克
  • 炊粉 ,沖洗至軟,以剪刀剪成兩段
    300 克
  • 芹菜 ,切末
    60 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 383 kcal / 1606 kJ
Białko 3.78 g
Tłuszcz 8.29 g
Węglowodany 78.61 g
Błonnik 4.045 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...