Urządzenia i Akcesoria
炒米粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
乾香菇 泡軟,切絲6 朵
-
杏鮑菇 切絲150 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲100 克
-
高麗菜 切絲200 克
-
醬油膏50 克
-
蠔油20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
水 需依米粉吸水性調整400 克
-
炊粉 沖洗至軟,以剪刀剪成兩段300 克
-
芹菜 切末60 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.78 g
Kalorie
1606 kJ /
383 kcal
Tłuszcz
8.29 g
Błonnik
4.045 g
Węglowodany
78.61 g