清蒸透抽

清蒸透抽

4.1 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • ,去皮,切絲
    10 克
  • 透抽 ,去除內臟,切圈不切斷(約400克)
    1 隻
  • 新鮮紅辣椒 ,切圈
    5 - 10 克
  • 洋蔥 ,切條(約1公分)
    60 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 香油
    10 克
  • 米酒
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 500 克
  • ,斜切(約0.5公分)
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 116.1 kcal / 485.4 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...